• Start
  • Reportages
  • Graaf Renaud de Kerkhove spot "Vos" in zijn tuin te Beervelde!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graaf Renaud de Kerkhove spot "Vos" in zijn tuin te Beervelde!

De-vos1.jpg

De Herfst, met zijn vallende bladeren en mooie zachte goud-bruine kleuren, geeft de graaf Renaud de Kerkhove de Dentergem de nodige inspiratie. Zo nodigt hij tijdens "De Tuindagen in het van Park van Beervelde" het verhaal "Van den vos Reynaerde" uit.
Het wordt een unieke editie vol verassingen waarbij "De Vos" op de loer ligt.
Het Kasteel Van Beervelde speelt een belangrijke rol in dit verhaal omdat in het verleden deze illustere sprookjesfiguur zeker gepasseerd is langsheen de tuin.
De graaf vertelt u in de bijbehorende videoboodschap met veel overtuiging het verhaal "Van den vos Reynaerde" als voorsmaakje naar de tuindagen toe.

Video:

Op de koop toe komt op zondag 14 oktober van 14.00u.tot 14.30u. de jeugdschrijver "Marc de Bel" vertellen over de alpaca's en de vossen"!
Daarna kan je hem alles vragen of jouw boek laten signeren.

Daags ervoor komt Angelo Dorny, groenspecialist en moestuinheld, zijn 8ste boek voorstellen "De tuin op tafel".
Er zijn doorlopend workshops en lezingen gedurende de hele dag...

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.Data en uren:
Deze herfst editie in 2018 zal doorgaan op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober, van 10 tot 17 uur. De Vos verwacht u !


info:www.parkvanbeervelde.be

Artikel: A. Buyle
Video: Luc Van Vreckem

0
0
0
s2smodern