Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sosseteit van de "Gentse Mannekes Pies Tweelink" zoekt partner...

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_februari2019_Maneke_pis.jpg

De "Sosseteit van de Gentse Mannekes Pies Tweelink" is op zoek naar Gentse enthousiaste verenigingen dit om samen te werken voor het "Manneke Pies" op de Kraanlei aan te kleden.
De Sosseteit kleed hun Gents Manneke Pies een 6 a 7 tal keer aan op een jaar.
Telkens staat de promotie van de samenwerkende vereniging en het "Gents Manneke Pies centraal, dit door middel van het Gentse dialect door woord en zang.

Het Gents Manneke staat centraal op de Kraanlei 17 die het uitgangsbord vormt voor beide verenigingen op dat moment.

Het doel is de Gentse geschiedenis en Gentse verenigingen op een leuke manier aan onze jeugd en Gentenaar door te geven.
Ondertussen proberen zij ook met het "Gents Manneke Pies" het jongere publiek aan te spreken.
Hierdoor zoek de "Sosseteit" een verenigingen met een hart voor Gent.
Lijkt je dit wat neem dan contact op via mail met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 0479/897306

EXTRA  JUBILEUM  DEZE ZOMER IN DE KIJKER:
Reus "Tjenne" zoekt een lief "Blind Date"!

Wie graag de "Sosseteit" aan het werk wil zien kan deze zomer terrecht op donderdag 25 juli 2019 van 18:00 tot 19:00 aan het Sint-Pietersstation - Koningin Maria Hendrikaplein te Gent.
De "Sosseteit" viert dan hun 15 jarig bestaan.
 
Bij wijze van thema wil "Reus Tjenne De Strop" graag een vrouw aan zijn zij. Voor het 15 jarig bestaan van de "Sosseteit" heeft de voorzitter Etienne Flerick een blind date geregeld voor zijn grote vriend. Welke reuzin komt opdagen om de reus "Tjenne" te charmeren onder de luifel van het station is een grote verrassing.
Om deze viering in de verf te zetten voorziet de organisatie het publiek van een geanimeerd programma, u kan er een spervuur van zang dans en ambiance verwachten en hopelijk het onontbeerlijke natje en droogje...

Bewerking artikel: Buyle A.

0
0
0
s2smodern