• Start
  • Artikels
  • Winterrevue "A Night @The Movies" kondigt de vijfde de feesteditie aan. Snel reserveren is een must!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winterrevue "A Night @The Movies" kondigt de vijfde de feesteditie aan. Snel reserveren is een must!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2018_Winter-revue-2019.jpg

De ene winterrevue is nog niet koud of je kan al reserveren voor de volgende editie 2019! Producenten Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren zeggen volmondig ja tegen een vijfde editie met "the one and only" Stany Crets aan het roer. De huidige Winterrevue - "a night @ the movies" haalde onlangs al de kaap van 10.000 bezoekers en trakteert nog tot en met 13 januari. het publiek op een heerlijke theaterbelevenis met Katja Retsin en Anne De Baetzelier als opvallende headliners. De vijfde de feesteditie van de winterrevue start op 13 december 2019. De verkoop van de vijfde editie gaat van start op 2 januari. Snelle beslissers scoren een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs.

Het publiek geniet van deze revuebelevenis en velen maken er een jaarlijkse traditie van om deze top show te zien!
Nico Warrinnier beaamt: "Het publiek kiest bewust voor het revue-concept. Ze weten dat een voorstelling van de Winterrevue, meer is dan een schitterende live-show op scène. Het is evengoed het warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet met de cast na de voorstelling, gezellig samen bij een drankje in de foyer. We merken ook dat onze voorstellingen inclusief diner alsmaar meer succes hebben. Niet enkel bedrijven maar ook families en vriendengroepjes zien het als het ultieme avondje uit. Dé topper is al elk jaar oudejaarsavond. Dan halen we nog meer dan anders, ALLES uit de kast om er een topbelevenis van te maken. Zowel voor de bezoeker als voor ons volledige team zelf. Genieten in het kwadraat... positieve energie ten top op het podium. Tijdens de feestdagen kijkt ons publiek uit naar die zorgeloze portie "feel good" met de nodige glamour en glitter. En jawel, eind jaar dus weer!"

Prakisch:
De vijfde winterrevue gaat van start op 13 december 2019.
Tickets voor de zijn te koop vanaf 2 januari 2019.
Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
Tevens mogelijkheid tot dinerformule in ons sfeervolle pop-up restaurant.
Snelle gegadigden worden beloond met een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs. (niet van toepassing op de VIP-tickets).
www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei

0
0
0
s2smodern