Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Laurie blikt terug op "The Voice Senior" met nieuwe single!

Laurie.jpg

Met haar nieuwe single ‘Een eiland in groen en blauw’ blikt Laurie terug op haar deelname aan ‘The Voice Senior’.
Met deze oude hit van Marva uit 1967 bevestigde de zangeres uit Stekene nogmaals haar uitstekende zangkwaliteiten en podiumervaring, wat vooral op extreem enthousiasme werd onthaald door jurylid Sam Gooris die haar coach werd.

Laurie kon dan ook doorgaan naar de volgende ronde, waardoor zij een tweede keer te zien was op VTM, wat haar populariteit in Vlaanderen zeker ten goede zal komen.
In de jaren ’70 werd zij bij haar optredens begeleid door het orkest PJ Dream uit Hoboken. Nadien is zij erin geslaagd een succesvolle solocarrière uit te bouwen met een tiental singles, waaronder diverse noteringen in de toenmalige BRT Vlaamse Top 10. Ondertussen staat zij al 12 jaar samen met de bekende presentator Werner Michels op de planken. Samen brengen zij een show met Nederlandstalige, nostalgische liedjes.        
Laurie was oorspronkelijk niet erg enthousiast toen zij het voorstel kreeg om aan ‘The Voice Senior’ mee te doen, maar is nu erg opgetogen dat ze dit heeft aangedurfd.
Haar nieuwe single ‘Een eiland in groen en blauw’ wordt uitgegeven door D & V, die hem voor streaming en download beschikbaar stelde bij de gekende portals.                    

Streaming & Download

Itunes – Apple :
https://music.apple.com/be/album/een-eiland-in-groen-en-blauw-single/1552852522?l=nl

Spotify
Een Eiland in Groen en Blauw · Laurie (spotify.com)