Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

‘Dan is het feest’, nieuwe single van Paul Pans.

Paul_pans.jpg

Na een periode van stilte pakt componist-producer Paul Pans opnieuw zelf uit met een nieuwe single: ‘Dan is het feest’. Paul schreef daarvoor muziek op een tekst van Mary Boduin. Auteur en actrice Mary Boduin, die jarenlang successen schreef als ‘Dag vreemde man’ en ‘Gelukkig zijn’, gezongen door Ann Christy, werkte al eerder samen met Paul voor een ander nummer van Ann: ‘Luister eens naar anderen’, dat 16 jaar na Anns dood uitgebracht werd bij CNR. Mary schreef ook andere parels voor onder meer Louis en Günther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Anneke Soetaert, Jo Vally, Udo en Nicole en Hugo. Recent stelde Mary boduin haar biografie Dat heet dan gelukkig zijn - Een leven vol muziek voor Ann en de anderen - voor.
Op zijn beurt schreef Paul Pans nummers voor bekende namen als Ann Christy, Barbara en Marc Dex, Jimmy Frey, Joe Harris, Will Ferdy, Paul Severs, The Classic Illustration, Bobby prins, Mieke, Danny Fabry, Phil Kevin, Guy Neve en zovele anderen.
De nieuwe single van Paul Pans ‘Dan is het feest’ is weggelegd voor de liefhebbers van de ‘betere Vlaamse muziek’, verschijnt online op het label ‘Old Street Productions’ (Spotify, iTunes e. a.) en wordt gereleaset door D&V. Het is een vlot romantisch nummer waarin tekst en muziek, samen met het arrangement van Paul, een vloeiende en pure eenheid vormen.Bijkomende info: de belangrijkste links naar download en streaming

I Tunes:
https://music.apple.com/be/album/dan-is-het-feest-single/1534592069?l=nl
Spotify: 
https://open.spotify.com/album/72pgN8zSHvEBuKg4Ae9pgH