Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Anderea Schôn brengt nieuwe single uit met 'Es Ist Liebe'.

Andea_schon.jpg

Met haar nieuwe single ‘Es ist Liebe’ zet Andrea Schön opnieuw een stap voorwaarts in haar reeds gevulde zangcarrière. Met dit liedje brengt zij een opvallend opgewekt deuntje dat zeker als een van haar beste opnames mag beschouwd worden. Opmerkelijk is ook dat zij de tekst zelf schreef.
Andrea heeft inmiddels een lange weg afgelegd als zangeres en kwam vooral de laatste paar jaar tot volle ontplooiing. Haar optredens agenda staat bomvol, hetgeen zij te danken heeft aan diverse positieve elementen, zoals het feit dat zij diverse showformules kan aanbieden waarbij zij zowel solo als in combinatie met haar levenspartner Mike Grondy optreedt. Andrea is van Duitse afkomst maar heeft al sinds jaren haar vaste stek in Vlaanderen gevonden. Haar optredens onderscheiden zich door het feit dat zij als enige Vlaamse zangeres een commercieel Duitstalig repertoire brengt, daarbij gekleed in een kledingstijl die qua imago doet denken aan de Duitse en Oostenrijkse schlager parades. Het is zeker geen geheim dat deze muziekstijl enorm populair is in Vlaanderen.
Doordat zij haar vele contacten in Duitsland nog steeds onderhoudt zal haar nieuwe single ook daar op vele radiostations te horen zijn.

0
0
0
s2smodern