Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Artiesten

Hanny D pakt uit met nieuwe bewerking van Vliegerlied

Hanny_d_jpg.jpg

Met een splinternieuwe bewerking van ‘Het Vliegerlied’ doet Hanny-D een nieuwe gooi naar de hoogste regionen van de hitparade. Een kanjer van een commerciële en kwalitatieve productie met een zangeres in topvorm. Met de carnaval -en après-ski periode in het vooruitzicht komt deze cd perfect op tijd om de Vlaamse feestzalen en discotheken fameus op hun kop te zetten    , al is deze productie ook een perfect ambiance-tussendoortje voor radio en TV-programma’s.
Hanny-D is intussen al sinds vele jaren gekend omwille van haar vele meezingers en herwerkte covers waarop ze haar eigen stempel kon zetten. Haar vorige single ‘Obladi Oblada’ vertoefde in de hoogste hit regionen en was een der meest gedraaide liedjes op zowel lokale als nationale zenders.
Nu legt ze de ‘ambiance-lat’ nog een stuk hoger met ‘Het Vliegerlied’,  dat wordt uitgegeven door D & V,  die dit liedje zowel in Vlaanderen als Nederland zal uitbrengen en promoten.

0
0
0
s2smodern

Stephen Mc-Queen brengt swingende meezinger op zijn nieuwe single!

Stephen_Mc_Queen.jpg

‘Verloren zijn w’allemaal een beetje’ is de titel van de nieuwe, swingende single van Stephen Mc-Queen.
Hij draait al behoorlijk wat jaartjes succesvol mee in de Vlaamse showbizz  en heeft al een hele reeks opnames en enorm veel optredens achter de rug.  Vooral de laatste 6 jaren is zijn zangcarrière opengebloeid en gaat het alsmaar in stijgende lijn.
Daar zal ook deze nieuwe productie verder toe bijdragen, daar alle ingrediënten aanwezig zijn om zowel publiek als radiozenders te overtuigen. Johny Neirinck componeerde de muziek,  waarop Norbert De Rycke een heel originele tekst maakte. Dit alles gespreid op een bedje van een kwalitatief, commercieel en eigentijds arrangement zorgt er voor dat alle kansen op succes aanwezig zijn.
Ondertussen doorkruist Stephen het Vlaamse land met optredens in diverse formules en mogelijkheden. Zijn warme stem en het feit dat hij perfectie nastreeft maakt dat zijn agenda zeer goed gevuld is.
Zijn 17-jarige zangcarrière wordt op 17 januari 2020 gevierd in danszaal ‘Victory’,  die in Baasrode wordt uitgebaat door zijn vrouwtje Yvonne.
‘Verloren zijn w’allemaal’ werd door D & V beschikbaar gesteld voor download en streaming bij alle gekende portals.

0
0
0
s2smodern

Chris Moran schakelt een versnelling hoger met zijn nieuwe single.

Chris_moran.jpg

Met zijn nieuwe single ‘Daarom zeg ik neen’ ziet het er naar uit dat Chris Moran een versnelling hoger schakelt in zijn zangcarrière. Deze commerciële kwaliteitssong is echt iets voor Chris,  die ondertussen al heel wat bekendheid verwierf omwille van zijn prachtige stem waarmee hij fors kan uithalen. Hij nam zijn eerste single in november 2016 op maar is wel al heel wat jaren actief als zanger, die ook in staat is om zichzelf te begeleiden op keyboard. Daardoor kan hij naast zijn gebruikelijke solo optredens ook geboekt worden voor de opluistering van de meest uiteenlopende evenementen,  waarbij hij als all round zanger zowat alle genres brengt voor jong en oud. (info 0470-599511)
Met zijn nieuwe single is het evenwel duidelijk dat Chris Moran heel wat meer in zijn mars heeft als zanger-entertainer. Dat is ook de overtuiging van zijn uitgeverij D&V die deze nieuwe single zopas uitbracht.

0
0
0
s2smodern

Duo Les Charmeurs brengen hun laatste single uit!

Duo_les_charmeurs.jpg

Van ‘Charmeurs’ moet je niet verschieten als ze een ‘playboy’ worden genoemd.
Jimmy Frey zijn overbekende hit ‘Ze noemen mij een playboy’ werd destijds door Andy Free geschreven en nu weer herwerkt als nieuwe single voor ‘Duo Les Charmeurs’,  die vier jaar geleden hun entree maakten in de showbizz. Jan en Andy wisten zich al snel te onderscheiden door een repertoire te brengen dat aanleunt bij de idyllische zachtheid van het Franse chanson, al waagden zij zich bij optredens eveneens aan kwalitatieve disconummers. Een geslaagde combinatie die hen heel wat succes opleverde.

Nu Jan zopas het besluit nam om voorgoed onder de Spaanse zon te vertoeven ziet het er naar uit dat er een einde komt aan de carrière van dit opmerkelijke duo, dat er ondertussen in slaagde om vier succesvolle singles uit te brengen die uitvoerig de revue passeerden op radio en T.V.
Dat dit een definitief einde is ?  Daar durft Andy Free toch serieus aan twijfelen. Het is immers niet de eerste Vlaming die na een verhuis naar Spanje toch weer terugkeert naar zijn thuisbasis in Vlaanderen.

Gelukkig hebben zij op de valreep beslist om nog een nieuwe single uit te brengen met ‘Ze noemen mij een playboy’, dat een productie is van Andy Free en uitgebracht werd door D & V.
Verkrijgbaar via streaming en download bij alle gekende internet-portals.

 

0
0
0
s2smodern

San brengt schitterende schlager op haar nieuwe single!

San_van_smorgens_vroeg.jpg

Met het liedje ‘Van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ brengt San een uitstekende schlager uit.
Met haar vorige single ‘Passioneel’ zong ze een rock-cover en dit onder de artiestennaam Sandra.
Zij slaat vanaf heden niet alleen een andere weg in qua muziekstijl,  maar wijzigde eveneens haar artiestennaam. Voortaan gaat ze als San door het artiestenleven.
“Het schlager genre bevalt mij enorm en maakt me zo vrolijk,  waardoor ik besloot om in deze stijl verder te gaan”, aldus San.
Van bij de eerste beluistering hoor je meteen dat zij een goede beslissing nam,  want deze productie klinkt zeer goed en past perfect bij haar stem.
‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ werd geschreven door Jos Van Meer en wordt uitgegeven door D & V.
Het is te beluisteren en te verkrijgen als download bij alle gekende portals.       

0
0
0
s2smodern

Jo Smeets stelt nieuwe single voor!

Jo_Smeets.jpg

‘Dit is de zomer’ is de titel van de nieuwe single van Jo Smeets. Niet zomaar een traditioneel zomers liedje over zon, zee en strand maar een tekst waarbij Jo het heeft over zijn liefde voor diverse sportevenementen zoals de ‘Tour’, ‘Vuelta’ en het ‘formule-1 autorijden’ waarbij Limburger Max Verstappen niet mocht ontbreken.

Met zijn vorige singles ‘Moeder, ik mis je’, en ‘Zondagmorgen’ bewees Jo Smeets al zijn artistieke kwaliteiten en dat niet alleen als zanger,  maar eveneens als auteur-componist van heel origineel opgevatte songs.

Dit geldt eveneens voor ‘Dit is de zomer’,  dat behalve een originele tekst ook een gezellig melodietje meekreeg in een sfeertje van zomerklanken en Latino-ritme.

Deze single is eveneens de voorloper van een compleet album waaraan Jo thans werkt en waarop we later uitgebreid terugkomen.

0
0
0
s2smodern