Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jetie voorstelling SUNJATA

JETIE staat voor Jongeren En Toneel In Erembodegem.

Deze jonge acteurs zijn de jongerenwerking van Toneelvereniging Tijl en Nele. Met hun recentste voorstelling SUNJATA (de leeuwenkoning van Mali) stonden ze opnieuw garant voor een zeer aangename familievoorstelling.
Stuk voor stuk brachten alle acteurs een prima acteerprestatie. Zowel jong als oud genoten van deze doordachte voorstelling waarin de maatschappelijke vooringenomenheid van de mens, mooi uitgesmeerd werd.

Een eeuwenoud heldenepos over trouw, liefde, broederstrijd, maar steeds brandend actueel. Onder de vakkundige regie van Machteld De Rauw, werd het oorspronkelijk stuk, naar de hand van Pieter Embrechts, vlotjes aan de man gebracht. Het stuk zelf gaat over een jongetje dat niet kan lopen of spreken … Een verhaal over een moeder en haar zoon op de vlucht voor een boze stiefmoeder, en een slechte koning … Een verhaal van een verloren koningstroon … met gekke jagers, giechelende tovenaressen en anderen rariteiten … Een verhaal over vriendschap, toewijding, moed en liefde … Over de geboorte van een ver Afrikaans land, overgoten met humor van hier ... Een verhaal voor jeugd én volwassenen van 5 tot 105 jaar ! Een sprookje? Of werkelijkheid ?

De voorstelling gemist? Niet getreurd, hier kan je nog eventjes nagenieten van SUNJATA:


jetie1-1.jpg
jetie2-1.jpg


jetie3-1.jpg
jetie4-1.jpg

Tags: Erembodegem, JETIE

0
0
0
s2smodern