Westhoek

d'Aertrycke Kasteel "Tuinbeurs"

Hof-en-huis.jpg

Al 25 jaar “the classic” die we samen met u in de bloemetjes zetten…

De 25e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het pinksterweekend. Tot en met pinkstermaandag 21 mei wordt u er dagelijks van 10u tot 18u door meer dan 140 exposanten verwelkomd.  Hof & Huis is al 25 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van het interieur vormt al jaren de rode draad van Hof & Huis en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten proberen je immers al jaren te bekoren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

25 jaar: een mooi jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op het domein van Kasteel d’Aertrycke presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten mèt inhoud! Speciaal voor dit jubileum hebben we voor jong en oud een mooi en gezellig programma samengesteld zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle zult kunnen genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties,  probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, etc.

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving iets bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die mede extra sfeer bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer.

Foodtrucks
Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door bezoekers sterk gewaardeerd. Kasteel d'AertryckeKasteel d'Aertrycke

Waar: Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België
Wanneer: Van zaterdag 19 tot pinkstermaandag 21 mei, telkens van10 tot 18u.

Gratis parkeren vlak voor de deur op onze super grote parking
Honden welkom aan de leiband
Koop vooraf op www.tuinbeurzen.be je tickets met korting en vermijd de wachtrij aan de kassa

 (Publicatie:Albuy)

0
0
0
s2smodern

Toeren en loeren, een kunstroute in de westhoek

toerenenloeren1.jpg

Toeren en Loeren 2017 brengt dit jaar reeds 11 edities kunst in de stad en daar moet ook jij bij zijn!
We verwelkomen meer dan 55 kunstenaars verspreid over zo’n 20 locaties.


Weet je niet waar eerst beginnen? Kom dan langs op onze overzichtstentoonstelling in het Stadhuis en kies daar welke locaties u wenst te bezoeken. De overzichtstentoonstelling wordt trouwens de plaats waar u op zondagen terecht kan voor een gezellige matinee.

Of bent  u benieuwd naar het talent van de Veurnse jeugd? Bewonder dan hun kunst in Furnevent met de noemer 'Inspired by Delvaux'. Ook kan u een wandeling volgen die u langs verschillende thema's brengt over Paul Delvaux.

Toeren en loeren gaat door de hele dag door op 9-10 december en ook in het weekend van 16-17 december 2017. Meer informatie op www.toerenenloeren.be

0
0
0
s2smodern