Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gentse Feesten op zijn 'Korenmarkts'

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_juli2018_Mentalist-Gili-en-het-koffertje.JPG

De Feesten gaan van start en dit zullen de Gentenaars die de Korenmarkt bezoeken tijdens de Feesten geweten hebben, zeg maar horen, zien, luisteren en genieten.

De Korenmarkt kiest tijdens de Feesten 2018 opnieuw voor Gents en jeugdig talent zonder de gevestigde waarden te vergeten.

Denken we maar aan bijvoorbeeld het optreden op de openingsavond van de groep Chris Hageland op vrijdag 13 juli om 18u op het podium van de Korenmarkt.

Nie Neute en gasten staan er om 20u en de 9000 All Stars spelen de nacht in vanaf 22u30.

De ganse programmatie hierbij vermelden zou ons te ver voeren maar toch even de “stunt” van de Korenmarkt en de Feesten in de kijker zetten namelijk de voorspelling van de uitslag van het WK Voetbal door mentalist Gili.

Na zijn succesvolle voorspellingen van de winnaars van het Zesde Zintuig en van de cijfers van de Lotto, waagt mentalist Gili zich opnieuw aan een straffe stunt.

Gili overhandigde aan de organisatoren van de Feesten op de Korenmarkt een verzegeld koffertje met daarin zijn voorspelling van de uitslag van het WK Voetbal.

Op zondag 15 juli om 21u, de dag van de finale WK, staat Gili op het Korenmarkt podium, de verzegelde koffer zal dan geopend worden en zal de voorspelling aan het publiek getoond worden.

Allen daarheen om te bekijken dat Gili in zijn opzet slaagde of hij het “voerballetje” mis geslagen heeft.

JEAN BUYLE

0
0
0
s2smodern