Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cantate Domino viert 60-jarig bestaan en wil alle oud-zangers verzamelen

Cantate.jpg

Op zondag 27 januari start Cantate Domino het feestjaar met een jubel-dankmis,
voorgegaan door mgr. Van Looy, in de St.-Martinuskerk  Aalst Centrum om 9.30 u.Tijdens deze viering wordt tevens kanunnik Michael Ghijs, stichter-bezieler van Cantate Domino, herdacht. Uiteraard wordt die viering opgeluisterd door het koor, maar het is de bedoeling om een drietal liederen in samenzang te brengen met een koor-ad-hoc, bestaande uit zo veel mogelijk oud-zangers.


Heb jij ooit gezongen bij Cantate? Verwittig dan je koorvrienden van weleer en neem zo snel mogelijk contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Achteraf kunnen jullie, oud-zangers, bijpraten op een feestelijke receptie.
Vrijdag 3 mei volgt dan het tweede luik: Cantate Domino & Friends. Een gevarieerd jubelconcert waarin naast Cantate Domino ook een aantal oud-leden, die professioneel met muziek bezig gebleven zijn, aan bod komen. In december wordt het jubeljaar feestelijk afgesloten met een warm kerstconcert op woensdag 18 december dat ook doorgaat in de St,-Martinuskerk te Aalst.

Heb jij ooit gezongen bij Schola Cantorum Cantate Domino? Verwittig dan je koorvrienden van weleer en neem zo snel mogelijk contact op!

Bevestig je deelname aan Cantate Domino-ad-hoc (27 januari 2019) via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld je e-mailadres en de organisatie houd je op de hoogte en stuurt ook de partituren door!
Info website: https://www.cantatedomino.com
FB: https://www.facebook.com/cantatedominoaalst


(Albuy)

0
0
0
s2smodern