Inherent stadje Lier: RAF ‘Flowers & Decoration’ pop-up store

RAF-popupstore.jpg

De lente spartelt en sprankelt..De natuur verandert gedaante, meer variatie, kleur en geur.. telkens opnieuw.

‘De winter is vergangen’ een frase uit een liedje.. komt terug in ieders hoofd op. De natuur ontluikt, het groen loopt uit, de bloesems tonen hun pracht.... de bloemen bloeien..
De natuurlijke schoonheid geeft veerkracht en positiviteit. Iedereen geniet ervan, vooral als de zon schijnt en de temperatuur stijgt..
Maar soms zit het weer ‘weer’ eens tegen.. en heb je nood aan iets om je dag op te fleuren..
Op wandeling in stadje Lier ontdekte onze reporter Nadine onlangs de pop-up store RAF, gelegen in het “HOF VAN SANTHOVEN" aan de Vismarkt.
Een tip..  ga langs in een bloemenzaak.. je krijgt er inspiratie, de zintuigen worden geprikkeld door ontdekkingen van kleur, geur en vormgeving.

In elke stad heb je wel een adresje waar je graag eens langs gaat, een bloemenmarkt of een speciaalzaak. Stap zeker binnen en snuif de couleur locale..  en koop een blommetje.. gewoon.. voor jezelf of om cadeau te doen.
Een vrouw met een prachtige bos forsythia verwees me naar de bloemenzaak.. ‘de moeite waard’ zei ze.
Bij het naar binnenwandelen begon het avontuur, de zintuiglijke ervaring van geuren, kleuren,  de wisselwerking  van bloemen, planten, mossen, vazen, kaarsen..

Misschien bezoeken jullie ooit wel Lier, de Zimmertoren enz..  spring ook eens binnen bij RAF..

En de fotoreportage bevestigt het..Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Raf

De winkel is geopend van maandag tot zaterdag van 10 u tot 18 u.


Reporter Nadine Van Parys

0
0
0
s2smodern