Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Ronde van Begijn - Cc De Plomblom

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_De-ronde-van-begijn.jpg

De Ronde van Begijn is een koersshow met panache waarin comedian en wielerliefhebber Begijn Le Bleu, o.a. Bekend van 'Foute Vrienden', twee bekende coureurs op bezoek krijgt.
Hij haalt herinneringen op over de topjaren van deze renners en praat met hen over het huidige wielerseizoen. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer. Het publiek krijgt archiefmateriaal, een quiz en veel ambiance voorgeschoteld. Kruip op uw vélo en sprint naar uw theater! Allez, allez, allez, roulez!

Gastheer: Begijn Le Bleu
Ambiance: Bernard Bidon

Mogelijke gasten: Adrie Van Der Poel, Bart Wellens, Eric Vanderaerden, Johan Vansummeren, Nick Nuyens, Rudy Pevenage, Laurenzo Lapage, Edwig Van Hooydonck, Paul Herygers, Jo Planckaert en Nico Mattan

Uit dit machtig peloton wordt er per avond twee kopmannen naar het theater meegebracht.

 

Waar:Cc De Plomblom - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove
Wanneer: vrijdag 19 januari 2018 - 20 uur     
Reservatie: - tel: 054/34.1.01 - e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://www.ccdeplomblom.org

 (Info CC De Plomblom)

0
0
0
s2smodern