Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MYDONNA strijkt neer in de Gentse Minard.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2017_slide-depit-0.jpg

Het werd tijd. 30 jaar geleden maakte een jong meisje haar eerste bewegingen in de muziekwereld om de “Queen of Pop” te worden, en ja … nu kan dit tijdperk opnieuw worden beleefd met MYDONNA! Iedereen kan nu eindelijk de show zien die de volledige muziekindustrie in de jaren ’80 deed daveren.

Zo'n 35 jaar geleden zette een 'rebel girl' in New York haar eerste stapjes in de muziekwereld om de "Queen of Pop" te worden begin jaren '80. Haar verhaal start bij de release van "Holiday" in de zomer van 1983.
Iedereen kan nu eindelijk de originele Madonna show zien die de volledige muziek en entertainment wereld in de jaren '80 deed daveren met een show van 100 minuten, met 18 van haar bekendste hits in hun originele poppy, funky jaren '80 stijl.

MYDONNA, een schitterende muziek- en dans show met de grootste hits van Madonna,  met zangeres/actrice Gudrun Roos, professionele dansers van het KC Dance Complex, live muziekband (Deliveyne, De Bosschere & Waegeman), verschillende kostuumwissels (Maxim Van Orle), professionele sound (Ditten Lerooij) en speciale decor &  licht show (Michel Jacobs)!

In 2018 wordt Madonna zelf 60 jaar. 35 jaar geleden in 1983 startte haar carrière met de eerste hitsingle "Holiday". Deze Mydonna show biedt een ideale manier om dit samen met alle Madonna fans te vieren.

https://www.youtube.com/watch?v=M2IfFfQyhDU

Tickets Minard : za 04.11 om 20u00 Prijs: vvk € 18 / avk € 20

(mas)

Mydonna-press-pic-225x300.jpg

Tags: Gent, Minardschouwburg , Mydonna , Madonna

0
0
0
s2smodern