Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meet & greet met CATS-katten op werelddierendag.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_oktober2018_Cats-wereldierendag.jpg

Iedereen die a.s. donderdag op Werelddierendag zijn CATS tickets koopt, maakt kans op het winnen van een “Meet & Greet” met de katten uit de cast van CATS. De komst, van de Engelstalige musical CATS in maart 2019, wordt er eentje om naar uit te kijken. Want voor de allereerste keer ooit komt  het legendarische CATS naar Brussel én dat doen ze in een speciaal voor hen omgebouwd musical theater in een gedeelte van Paleis 12 van 19 tot en met 24 maart 2019.  De ‘catmania’ mag dus beginnen. Gelukkig kunnen honden en katten het af en toe goed samen vinden - zoals op bijgaande foto is te zien - en natuurlijk vooral op Werelddierendag! Vandaar dit buitenkansje.
 
Maak kans op een exclusieve ‘Meet & Greet met de katten  ivm Dierendag
 Naar aanleiding van Werelddierendag maakt iedereen die op donderdag 4 oktober tickets boekt voor de musical CATS in Paleis 12 Theater te Brussel kans op een exclusieve meet & greet tijdens de pauze van de voorstelling. Ontmoet de katten en ga er mee op de foto! Tickets kunnen besteld worden via www.catsmusical.be en www.ticketsmaster.be

0
0
0
s2smodern