• Start
  • Artikels
  • De Van Daele compagnie presenteert "De Panty's van nonkel Victor"

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Van Daele compagnie presenteert "De Panty's van nonkel Victor"

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_juli2018_De-pantys-van-nonkel-Victor.jpg

De Van Daele compagnie wil het repertorium van toneelschrijver Henri Van Daele in stand houden.
Hij was de leermeester van de later bekende toneelspelers en regisseurs zoals Romain de Coninck en Leo Martin. Sinds de oprichting werden de stukken van hem opgevoerd.

Maar het publiek en de tijden zijn verandert, vandaar dat sinds enkele jaren Lea Van Volsem zelf in de pen is gekropen. Zij schrijf en regisseert zelf de kolderstukken "en met groot succes"!
Haar toneelstukken worden zeker gesmaakt door de Gentenaars. Deze kolderhumor bevat de gebruikelijke intriges, misvattingen en woordspelingen.

Zo is dit jaar weer een mooie opvoering te beleven.

De verhaallijn:

Theodor en Victor( Victorine) zijn reeds lange tijd een koppel. Naast hen woont Alain en tante Constance. Alain is vertegenwoordiger in panty’s en dat is goed meegenomen, aangezien de buren een cabaret uibaten . Ze hebben ook dezelfde meid , die eigenlijk een roddeltante is van de een aan de anderen . Victorine is zeer wispelturig en brengt daardoor de routine van de cabaret in gevaar. Dokter Hubert Pil is daar regelmatig op bezoek voor de grillen van Victorine . Op een bepaald moment komt er een telegram vanuit Amerika , de moeder van Victor komt eens luisteren hoe het nu zit met de verloving van haar zoon Victor .
Een ongelooflijke dolle komedie die je zeker niet mag missen . Spelers: Tony Aerssens, Luc Everaert, Rosita Dumortier, Tim Kalnin, Luc Van Loo, Simonna Van Petegem, Lea Van Volsem.


Organisator: Van Daele Compagnie vzw
Waar: De Buurtloods - Patrijsstraat 10
9000 - Gent
Wanneer: Do 20 uur - Vr 15 uur - Zat 20 uur - Zon 15 uur
Reservatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs: €13.00
Kortingsgroepen
Kinderen, Senioren, Leden

(Albuy)

0
0
0
s2smodern