Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Henri Spider" nog steeds in de running.

Henrispiderfoto.jpg

De Charme zanger Henri Spider is dezer dagen te horen op tal van festiviteiten.
Meer dan ooit is deze kranige Vollezelenaar her en der te zien op de Vlaamse podia. Henri maakt er een erezaak van maakt om altijd 100% live te zingen. Geen playback of trucage. En dat wordt duidelijk gewaardeerd door het publiek en de organisators. Het is mede daardoor dat Henri in de voorbije jaren een van de meest gevraagde entertainers is in Vlaanderen. Daar waar zijn werkterrein zich vroeger beperkte tot de regio Pajottenland treedt hij nu op over gans Vlaanderen.Henrispidercover.jpgU kan Henri aan het werk zien op de volgende data en locaties:
Donderdag 31 mei - Meerbeke - De Linde - Vanaf 14u. tot 17u.
Dinsdag 5 juni - Dilbeek - Westrand - Vanaf 14u. tot 16u.
Donderdag 14 juni - Essene Affligem - Vanaf 14u. tot 17.30u.
Zaterdag 23 juni - Orangerie Viane - Vanaf 21u. tot ....
Maandag 25 juni - Heist aan zee - Vanaf 14.30u. tot ....
Dinsdag 26 juni - Molenbeek - Vanaf 14.15u. tot 16.30u.
Woensdag 27 juni - Halle Zonnig huis - Vanaf 12u. tot 16.30u.
Donderdag 28 juni - Oordegem - Vanaf 14u. tot....
Vrijdag 29 juni - Onkerzele Tent Kermis - Vanaf 19u. tot....

 
Bibliografie:
In 1970 nam Henri Spider zijn eerste plaat op die meteen goed was voor een notering in de Top Tien van onze toenmalige nationale BRT. Een tweede plaat volgde snel met zestien weken notering in de BRT-hitparade.
Toen zijn derde single 'KISS ME' verscheen werd Henri ook gevraagd om op te treden in de populaire TV-programma's 'Binnen en Buiten' en 'Teletoptien'. Beide tv-programma's bereikten meer dan een miljoen kijkers waardoor Henri plots bekend werd in heel Vlaanderen, en hij overstelpt werd met optredens, een massa fans en intervieuws in zowat alle tijdschriften en kranten.
In 1974 vormde hij een kwartet waarbij hij de ganse avond animatie, gitaar en zang voor zijn rekening nam. Deze formule verdrievoudigde zijn aantal optredens.
In 1978 scoort zijn single 'Hello, hier ben ik weer' een nummer 1 in de BRT-Country Top 10.
Nadien heeft Henri Spider geen noemenswaardige optredens en liedjes meer uitgebracht. Pas in april 2010 maakte Henri een succesvolle comeback met de uitgave van een dubbel-cd met 41 Golden Oldies, een comeback-single, een hitparade notering en een volgeboekte optredensagenda.

In augustus 2013 pakte hij uit met een nieuwe album '24 tinten muziek' met een verzameling populaire liedjes in diverse talen en genres.

Voor meer info of reservatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.henrispider01.be

Bron: website Henri Spider
Artikel: Albuy

0
0
0
s2smodern