• Start
  • Artikels
  • TRISKELION, het derde uit de reeks genaamd GANDA. Het is een historische fictiereeks waarin het ontstaan en groei van Gent

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TRISKELION, het derde uit de reeks genaamd GANDA. Het is een historische fictiereeks waarin het ontstaan en groei van Gent

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_april2018_Ganda.jpg

Toen Julius Caesar in 58 voor Christus met zijn legioenen naar het noorden trok om de Gallische en Belgische stammen te overmeesteren, had hij niet op de koppigheid van de Belgen gerekend.
4 jaar en duizenden slachtoffers later zonk Caesars moed in zijn sandalen, en die vervolgens in onze uitgestrekte moerassen. De dappere Belgen dachten te voorbarig dat ze vredig konden terugkeren naar hun boerderijen. Een naïviteit dat hen bijna fataal werd.

 

 

 

Dirk Willaert slaagt erin om deze gebeurtenissen boeiend neer te pennen in zijn boek TRISKELION, deel van een historische fictiereeks waarin het duidelijk is dat hij met kennis van zaken schrijft.


(bron: https://mailchi.mp/90b87b0c1dfa/voorverkoop-boek-ganda-3-triskelion)

Uitgeverij Gandaboeken & Dirk Willaert
www.uitgeverij-gandaboeken.be

Videoteaser:


Reporter Nadine Van Parys

0
0
0
s2smodern