Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Puro brengt al het beste van Spanje naar België.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_april2018_Puro.jpg

Onder grote belangstelling werd op zaterdag 14 april 2018  Puro Import geopend in Lovendegem. De nieuwe zaak van ondernemers Jurgen De Rijcke en zijn vrouw Ellen Schatteman importeert onder andere Spaanse ham, olijfolie en olijfbomen. Met de nieuwe showroom willen ze een nog breder publiek laten kennis maken met hun producten.

 

 

 

 


De meer als 260 aanwezigen konden genieten van een Spaanse band en een speciaal uit Spanje afgezakte delegatie. Uiteraard kon er ook geproefd worden van de vele hapjes met de ham en olijfolie en dit allemaal in de schaduw van olijfbomen en palmbomen.  Onder de aanwezigen veel horeca ondernemers en winkeluitbaters. Ook Gents schepen Christophe Peeters (Middenstand) en Lovendegems schepen Vincent Laroy (lokale economie en middenstand) stonden present om van de Spaanse sfeer te komen proeven.

“Ik ben uiteraard zéér blij dat er nieuwe zaken blijven bijkomen in onze gemeente” aldus schepen Laroy. “Zo komt er binnenkort ook nog een horeca zaak en een apotheek bij aan de N9, wat voor een extra aanbod zorgt voor onze inwoners” besluit de schepen.
Het is niet de eerste zaak van Jurgen en Ellen: zo zijn ze ook de eigenaar van ’t Friethuisje in Wondelgem en drijvende kracht achter het concept Bistro on The Road. Met die horeca ervaring willen de ondernemers nu de Spaanse specialiteiten op de Belgische markt zetten.

“De ruime ervaring in horeca en klantenservice vormen de ideale mix die zullen zorgen voor een goede service” aldus Jurgen. “Zo zie ik persoonlijk toe op de kwaliteit, wat de laatst tijd nog belangrijk is geworden”.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Puro terecht via het nummer 0479 48 81 91 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
“Iedereen is altijd welkom voor een gratis rondleiding en proevertjes” zo beloofde de zaakvoerder van Puro.

 

Fotograaf Jacqueline Dumortier
Reporter Nadine Van Parys


Sideshow:

0
0
0
s2smodern