Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Halve Finale Humo's Rock Rally in de Vooruit Gent.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_maart2018_Humos-rock-rally.jpg

Humo's Rock Rally, de moeder aller rockwedstrijden, blaast 40 kaarsjes uit in 2018! Ontdek als eerste de opvolgers van Absynthe Minded, Warhola, dEUS, The Van Jets, The Black Box Revelation, Novastar en ga zo nog maar even door.

 

 

 

 Intussen is het bijna twee jaar geleden dat Whispering Sons met goud ging lopen in de AB, en staan de nieuwe revelaties klaar om zich te bewijzen. Maar liefst 825 acts schreven zich dit jaar in om een gooi te doen naar eeuwige roem. Dat doen de artiesten in tien voorrondes, waarna een deel van de halve finalisten de concertzaal van Vooruit mag inpakken. Daar begon het voor onder meer Gorki ook allemaal. De kortste weg naar eeuwige roem, wees erbij!

Strijden om een plek: Berg, Budget Trash, Emy, Hulder, Josefien Deloof, Watchoutforthegiants, Lip Service, Monskopoli, The Waltz, en Walther.

Berg(BE) Berg is een vierkoppige, Gentse band, ontstaan eind 2014. Met invloeden uit electronica, indie en eighties synthpop maakt het viertal dromerige popsongs.

Josefien Deloof(BE) Jonge artieste die ergens tussen pop, soul en r&b een eigen plekje zoekt in muziekland. Ze werd reeds geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2017.

Emy(BE) Ontroerende muziek, over intieme gevoelens en gedachten, met vibes richting soul en indiepop.

Hulder(BE) Hulder is een Gentse band rond songwriter en producer Nick Benoy, ontstaan aan het einde van 2015. Hulder klinkt als een rocker die pop maakt: catchy nummers met een vleug sixties, bestrooid met...

Walther(BE) Elektronisch getinte folk met elektrische gitaar en geborstelde drums, in 2015 uit de grond gestampt door Hannes Walther Cuyvers.

Waar: Kunstencentrum Vooruit - Sint-Pietersnieuwstraat 23 - 9000 Gent
Wanneer: Zondag 25 maart van 15:00 uur tot 21:30 uur
Reservaties: https://vooruit.be/nl/show/detail/12834/Humo%27s_Rock_Rally

Bron artikel en foto: http://www.humo.be/rock-rally/nieuws
Post: Albuy

0
0
0
s2smodern