Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Misdadigers vanaf nu nooit meer veilig in Gent

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_maart2018_6crimibox.jpg

Woensdag 14 maart 2018 — Gent - Vanaf 20 maart ligt Crimibox, het gloednieuwe spel voor iedereen die graag eens detective van een onopgeloste moordzaak wil zijn, in pop-up shop The Box, in Gent. Escape Room meets Cluedo!
Zogenaamde escape rooms zijn vandaag immens populair. Wie een soortgelijke ervaring wil beleven, maar dan eentje thuis, gezellig met zijn of haar vrienden,  kan daarvoor terecht bij Crimibox. “Bij Crimibox hoef je niet te ontsnappen, maar ben je een detective die een onopgeloste misdaad moet oplossen”, vertelt Jimmy Cowé, co-founder van Crimibox.

Crimibox maakt deel uit van accelerator Start it @KBC. Elke maand stuurt de start-up fictieve moordzaken op naar zijn abonnees. Als speler onderzoek je niet alleen de politiedossiers en de bewijsstukken, maar ga je ook online aan de slag. Je bekijkt er de social media profielen van mogelijke verdachten, analyseert bewakingsbeelden, ontdekt locaties via Google Maps, enzovoort.

Pop-up in Gent
Crimibox opereert volledig online, maar voor het eerst kan je het spel nu ook in real lifeontdekken in pop-up shop The Box in Gent. Je lost er je allereerste moordzaak op en kunt er leuke detective shirts kopen, of natuurlijk jezelf abonneren op Crimibox.

Meer informatie vindt u via de Facebook-eventpagina en www.crimibox.com.
Oprichter Crimibox Jimmy Cowé.


20 t.e.m. 25 maart | Pop-up Store Crimibox | The Box | Dampoortstraat 47 | Gent


Artikel / Foto's Nadine Van Parys
Bewerking Albuy

 

0
0
0
s2smodern