• Start
  • Artikels
  • Disney-musical ‘The Little Mermaid’ deze paasvakantie in Ethias Arena.

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disney-musical ‘The Little Mermaid’ deze paasvakantie in Ethias Arena.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_januari2018_The-Little-Mermaid1.jpg

Marmalade brengt Disney-musical na Gent nu ook naar Hasselt.

Op 13, 14 en 15 april brengt entertainmentbedrijf Marmalade de Disney-musical ‘The Little Mermaid’ naar de Ethias Arena in Hasselt. Net zoals in Flanders Expo Gent – waar de musical, geregisseerd door Frank Van Laecke, de voorbije kerstperiode liep van 13 december tot 7 januari – tekenen Ianthe Tavernier & Juan Gerlo opnieuw voor hun rol als Ariël en Prins Erik

Uizonderlijk spektakel deze paasvakantie in Hasselt:
Door de  enthousiaste reacties van pers en publiek in Gent zijn we blij u ook Hasselt kunnen laten genieten van dit uitzonderlijke spektakel”, vertelt producent Yoshi Aesaert. “Uiteraard verhuizen het imposante decor, de prachtige kostuums en de acrobatie en effecten mee naar de Ethias Arena. Ook onze ledwall van maar liefst 400m2 groot en het levensgrote schip zijn opnieuw van de partij!”

Naast Ianthe Tavernier en Juan Gerlo zullen ook Kobe van Herwegen (Sebastiaan), Hans Peter Janssens (Triton), Marc Lauwrys (Jutter), Frank Hoelen (Grimbert) en Nordin De Moor (Slijmbal), samen met het voltallige ensemble, er al vast en zeker bij zijn in Hasselt.


The Little Mermaid het verhaal:
De Musical ‘The Little Mermaid’ werd voor het eerst opgevoerd in 2007 en vertelt het verhaal van de mooie, jonge zeemeermin Ariël. Ze heeft een obsessie voor mensen en hun spullen, iets wat haar vader, zeekoning Triton, absoluut niet kan waarderen. Wanneer Ariël het leven redt van de menselijke prins Erik, wordt ze verliefd op hem. Om voor altijd bij Erik te kunnen zijn, maakt ze een deal met de gemene zeeheks Ursula. Ursula belooft Ariël in een mens te veranderen, maar op twee voorwaarden: Ariël moet haar stem afstaan en ze moet prins Erik binnen drie dagen een liefdeskus geven. Zo niet, dan wordt ze weer een zeemeermin en zal ze voor altijd in Ursula's macht zijn… ‘The Little Mermaid’ bevat vele herkenbare hits zoals ‘Part of Your World’, ‘Kiss The Girl’ en ‘Under The Sea’, in het Nederlands bekend als ‘Dat Is Mijn Wens’, ‘Kus Haar Dan’ en ‘Diep In De Zee’, van meervoudig Academy Award winnaar Alan Menken met songteksten van Howard Ashman en additionele songteksten van Glenn Slater. Het script voor deze musical werd geschreven door Pulitzer Prize en Tony Award winnaar Doug Wright.
 
b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_januari2018_The-Little-Mermaid2.jpgMuziek: Alan Menken
Liedteksten: Howard Ashman & Glenn Slater
Script: Doug Wright
Gebaseerd op het verhaal van Hans Christian Andersen en de Disney film
In een productie van Howard Ashman & John Musker
Geschreven en geregisseerd door John Musker & Ron Clements
Oorspronkelijke productie van Disney Theatrical Productions
Nederlandse vertaling van Martine Bijl

 Waar: De Disney-musical ‘The Little Mermaid’  Ethias Arena Hasselt.
Wanneer: Vrijdag 13 april 19u30 - Zaterdag 14 april 19u30 - Zondag 15 april 15u30
Reservaties: www.thelittlemermaid.be of tel. 070/345.345 (max. 0,30 €/minuut).

(Albuy)

0
0
0
s2smodern