Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Artiesten

Phil Hunter brengt spankelene zomersingle uit!

Phill-hunter-bella-mia-foto.jpg

Phil Hunter zijn nieuwe single ‘Bella Mia’ past helemaal in de huidige zomerse sfeer,  met zijn aanstekelijk salsa ritme en hoog meezinggehalte. Een dikke kanshebber voor een stevige hitnotering.
De laatste paar jaar is Phil bijzonder actief als artiest en kon hij met al zijn singles rekenen op heel veel air play bij vrijwel alle grote en kleine radiostations.

Cover:
Phill-hunter-bella-mia-cover.jpg

In april verscheen zijn nieuwste album ‘Ik voel mij pico bello’,waarop 12 schitterende liedjes in diverse genres staan.  
‘Bella Mia’ werd geschreven door Jos Van Meer en wordt uitgegeven door D & V.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Nieuwe single Ger Edwards "Geniet Er Elke Dag Maar Van"

Geredwards-cover.jpg

Ger Edwards droomt in 'hippiesferen' met 'Geniet Er Elke Dag Maar Van'
Ger ziet zichzelf als een zanger die het publiek graag naar het hart zingt, met gevoelige luisterliedjes, ballades en gezelligheid. Dit hoor je ook terug in zijn vorige singles: 'De Zon In Jouw Gezicht', 'Gouden Regen' en 'Soms Gebeurt Er Iets In Mijn Hart'.  Met zijn nieuwste single: 'Geniet Er Elke Dag Maar Van', wil Ger déze keer de nadruk leggen op 'gezelligheid'. Na één keer luisteren is het al niet meer uit je hoofd te krijgen.

Cover:
Geredwardshoes.jpg
Klap, Sax, Zing & Swing maar mee!. De videoclip is gemaakt door Jaap van Didden en heeft als setting het Gorcums hippiefestival. Ger kreeg van de organisatie toestemming daar zijn clip te mogen opnemen. Een mooiere locatie kon Ger zich niet wensen want  het festival staat net als het liedje symbool voor "onderlinge liefde, die je elkaar kunt geven". Samen met dansgroep; 'Nikky's Dance uit Leerdam en saxofonist Janet Bergacker van het BBK Dwijlorkest uit Tiel is het een kleurrijk en swingend geheel geworden.

Tekst en muziek: Wim de Vries
Uitgever: Land of Avalon
Label: BelNed

 

 

0
0
0
s2smodern

KATE LANE BRENGT NIEUWE SINGLE UIT MET ‘SUPERHELD’

Kate-Lane-foto.jpg

Met haar nieuwe single ‘Superheld’ staat Kate Lane weer klaar voor een stevige hitparadenotering.

Het aanstekelijke, eigentijdse dansritme knalt stevig uit de boxen en staat garant voor euforische ambiance. Het is een opname die perfect past in de stijl van deze populaire zangeres uit Oudenaarde,  waar ze ook het bekende café ‘De Nieuwe Keizer’ uitbaat.

Het liedje klinkt meteen bekend in de oren want zangeres Xandee zorgde ooit voor de originele versie ‘1Life’ dat thans door Jos Van Meer in het Vlaams werd omgetoverd tot ‘Superheld’.

Cover:
Kate-Lane-superheld.jpgSinds zij eind vorig jaar haar full-cd uitbracht is haar zangcarrière alsmaar succesvoller geworden met een gevoelige toename van liveoptredens over gans Vlaanderen.

‘Superheld’ werd opgenomen in de Hallround studio van Christophe Severs en wordt uitgebracht door D & V, die het beschikbaar stelde voor download en streaming via alle belangrijke internet portals.

 

 

0
0
0
s2smodern

Peter Allan zet voet aan wal in Vlaanderen!

Peter-allan-lifeagift-cover.jpg

PETER ALLAN is sinds jaren een bekend platenproducer én zanger in het noorden van Engeland, maar wil nu ook zijn kans wagen buiten zijn landsgrenzen,  waarvoor hij aanklopte bij de Vlaamse uitgeverij D & V die zijn nieuwe single ‘Life’s a gift’ uitbrengt en internationaal promoot.
Peter runt zijn eigen Gold Rush Studio, waar hij niet enkel zijn eigen liedjes opneemt, maar ook voor andere zangers en producers aan de slag is.
Cover:
Peter-allan-lifeagift-hoes.jpgHet liedje 'Life's a gift', van de handen van auteur-componist Ken Warke, werd door hem opgenomen en zal in de maand oktober meedingen in de prestigieuze wedstrijd 'Tipperary International Song Contest'. Het nummer wordt uitgebracht op alle belangrijke portals voor download en streaming.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Andy Bens komt met een heerlijk uptempo nummer !

Andy-Bens-een-nieuwe-dag-foto.jpg

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen. Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!
Cover:
Andy-Bens-een-nieuwe-dag-cover.jpg“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy. Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Mayke Vanes brengt Vlaamse popsong op nieuwe single

Mayke-Vanes-foto.jpg

Op haar nieuwe single ‘Nooit zal ik vergeten’ horen we Mayke Vanes weer op haar best. Haar prachtige stem ligt perfect ingebed in een knap arrangement dat gespeeld wordt door professionele live muzikanten. Het is overduidelijk dat Mayke voor kwaliteit gaat,  waarbij toch ook mag gesteld worden dat haar muziek toegankelijk is voor een bijzonder breed publiek. Haar zangcarrière combineert zij met de bakkerij die zij samen met haar man runt in Wieze. Net als in de muziek wil ze daar ook dat kwaliteit en originaliteit overheersen, hetgeen enorm wordt gewaardeerd door de plaatselijke bevolking. ‘Nooit zal ik vergeten’ is van origine een Schots liedje dat Mayke op de kop tikte,  doordat zij veel contact onderhoudt met een Vlaams koppel uit Veurne dat sinds 2012 naar Schotland is uitgeweken.

Cover:
Mayke-Vanes-cover.jpgKoen Moeyaert (Bandit) zorgde voor opname en productie die werd uitgebracht door D&V en verkrijgbaar is als download en streaming bij alle belangrijke internet portals.

 

 

 

 

 

 

Nu ook te beluisteren op onze media partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby

 

0
0
0
s2smodern